Vi glæder os til at se ledere, personale og bestyrelsesmedlemmer fra Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner til en dag fyldt med faglig inspiration og gode muligheder for at skabe relationer på tværs i Schæffergårdens stemningsfulde omgivelser.
Se et detaljeret program her: Program årskonference 2020

Dagsprogrammet kl. 13-18.30 byder på 3 spændende oplæg:

  • Relationskompetence i dagtilbud og hjem
    På baggrund af Louise Klinges forskning vil oplægget gå i dybden med de måder at være sammen på, som styrker udvikling og trivsel for børn og voksne både i hjem og i institution. Oplæg ved Tina Brandt, der er pædagog med mange års ledelseserfaring og ansat hos Louise Klinge.
  • Trivsel i daginstitutionen, børnelivet og arbejdslivet
    Hvordan udfolder trivsel sig mellem børn og det pædagogiske personale? Og hvordan spiller børnelivet, arbejdslivet og pædagogikken sammen i hverdagen ift. trivsel? Oplæg ved Unni Lind, der er ph.d. og lektor i pædagogik og som i 2019 afsluttede sit forskningsprojekt om trivsel i daginstitutionen.
  • Hjerne, leg og dannelse
    Oplægget vil fremlægge den nyeste hjerneforskning, der har testet forskellige typer af lege – også frie lege – for at finde ud af, hvordan det påvirker børns hjerner og udvikling. Oplæg ved Ann-Elisabeth Knudsen, der er cand.mag. og lektor i dansk og psykologi, har i mange år arbejdet med neuropsykologi.
Aftenprogrammet kl. 18.30-23.00
Festmiddag i pejsestuen med en overraskelse undervejs.
Pris og tilmelding
550 (dag+aften) og 300 (Kun dag)  ex. moms.  De institutioner, der tilmelder flere end 4 deltagere, får 25 % rabat på alle deltagere ud over 4.
Tilmelding senest 21/2 via lederen i den institution, du har en tilknytning til. Alle ledere har fået tilsendt et link til tilmelding.