Gentofte Børnevenner er glade for igen at kunne tilbyde DRAMALEG med Ylva Norberg i foråret 2020. Ylva Norberg er startet som selvstændig dramapædagog og vi har valgt at fortsætte samarbejdet, da vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra DRAMALEGs-udbuddet i efteråret. Vi tilbyder 3 hold i 2 omgange. Den første fra uge 8-17 (UDSOLGT) og næste runde er fra uge 18-27 (tilmelding senest 17/2).

Pris: 8 undervisningsgange koster 3000 kr. (momsfritaget).

Efter I har booket en af tiderne, så aftaler I med Ylva, hvilket af de 2 nedenstående forløb, I vælger.

Forløb om skoleparathed for de 5-årige

  • Indhold: Hvordan er jeg en god ven? Motorik, rytmik, bevægelse. Tale foran andre. Improvisation og kreative lege. Afslapning, yoga.
  • Mål: Børnene trænes i fokus, koncentration, lytte til andre, vente på tur, tale foran andre og stå for sine egne holdninger. Forbedre evnen til at udvise empati og at indgå i et fællesskab. Styrke gruppens ”vi-følelse”. Udforske sin fantasi og kreativitet. Børnene forberedes til at være i en skolesituation fra 0.

Forløb “Jeg er en god ven” for de 3-4 årige

  • Indhold: Hvordan er jeg en god ven? Motorik, rytmik, bevægelse. Tale foran andre. Improvisation og kreative lege. Eventyr. Afslapning, yoga.
  • Mål: Være en god kammerat. Forbedre motorik og rytmik. Børnene trænes i fokus, koncentration, lytte til andre, vente på tur, tale foran andre og stå for sine egne holdninger. Forbedre evnen til at udvise empati. Udforske sin fantasi og kreativitet. De 3-årige for en god overgang til børnehaven. De 4-årige forberedes til at blive de ældste i børnehaven

Praktiske detaljer:

Deltagerantal: Maks. 12 børn og min. 2 pædagoger. Forløbet består af 45 min. dramaleg med børnene og 15 min. feedback og evaluering med pædagogerne bagefter.

Lokale: Dramaleg-holdet skal bruge et aflukket lokale, hvor de kan være uforstyrret. Det vil være fint, hvis I har yogamåtter til den afsluttende afslapning. Alle andre materialer medbringer Ylva.

Dato: 1. runde fra uge 8-17 (ingen undervisning i påskeferien). 2. runde fra uge 18-27 (ingen undervisning på helligdage og fredag efter Kristi Himmelfart)

Aflysning: Det vil ikke være muligt at rykke rundt på tiderne fra gang til gang, da Ylva har et fuldt skema. Hvis Ylva aflyser, får I en erstatningsgang, hvis I aflyser, får I ikke en erstatningsgang.

OM YLVA NORBERG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer fra Sverige, 47 år
Mor til tvillinger på 13 år, bor i Hellerup
Under uddannelse til dramapædagog ved Malmø universitet
Cand. mag i fransk, med spansk og historie som bifag, 17 år i dansk oversættelsesvirksomhed som Relations Manager
Skuespillererfaring fra Calle Flygares teaterskola, Stockholm; Cours Florent, Paris; Tensta Teaterensemble, Stockholm.
Frivillig hos Dansk Flygtningehjælps Leg og Læringsgruppe.