Nye motorikworkshops for vores medlemsinstitutioner

Gentofte Børnevenner tilbyder en række nye workshops for vores medlemsinstitutioner udviklet af motorik-ekspert Paula Martinez. Paula kommer ud til jer i institutionen og deler ud af sin store viden og smittende energi.  Alle workshops foregår på torsdag formiddage og er især målrettet de motorikansvarlige i institutionen.

Bestil ved at skrive til Paula på mail: [email protected]

FOR PÆDAGOGER OG BØRN

ART ATTACK Lær at kombinere det kreative med det motoriske. Børnenes fantasi og kreativitet bliver udfordret ved at genbruge materialer til kreative projekter, hvor hele kroppen kommer i spil også.

FIT FOR KIDS Børn har brug for at opleve fysiske aktiviteter af forskellige typer og intensitetsniveauer i deres hverdag. Denne workshop giver inspiration til at lave både let, moderat og intensiv motorisk træning. Få også viden om hvordan de store og små muskelgrupper påvirker den sunde krop.

SMART MOVE Hvordan spiller kropslige udfordringer sammen med evnen til at lære? Få inspiration til sjove og udviklende aktiviteter som stimulerer tilegnelsen af grundlæggende begreber som tal, farver, figurer, rumlig og kropslig bevidsthed.

TOUCH & GO Sjove og udviklende aktiviteter, der stimulerer det taktile system. Få mere viden om dette fantastiske system og bliv inspireret til at lave dine egne aktiviteter i hverdagen med børnene.

PRAKTISKE DETALJER

Tid: 45 min. med børn + 30 min. opsamling med de voksne.
Antal deltagere: 1 pædagog med enten 2 vuggestuebørn og 4 børnehavebørn, max. 3 pædagoger pr. workshop
Pris: 200 kr. inkl. moms pr. pædagog

KUN FOR PÆDAGOGER

DEN AKTIVE STUE Få lette og brugbare idéer til at indrette stuen, så den er fyldt med motoriske udfordringer – uden at skulle ud og investere i en masse nye redskaber, da fokus vil være på at genbruge gammelt udstyr på nye, sjove måder.

PLANLÆGNING AF MOTORIK-FORLØB Lær at lave dine egne motorikforløb fyldt med fysiske aktiviteter organiseret efter børnenes aktuelle interesser og tilpasset deres forskellige udviklingsområder.

PRAKTISKE DETALJER

Tid: 2 x 2 timer med 1-2 ugers mellemrum
Antal deltagere: 1-5 voksne
Pris: 200 kr. inkl. moms pr. pædagog

Afbestilling: senest 24 timer før ellers skal der betales alligevel. Kommer I senere i gang end aftalt, vil workshoppen stadig slutte til aftalt tid.

Click here to add your own text