Den nye styrkede læreplan lægger særligt fokus på natur, science og bæredygtighed. Men for mange pædagoger er det en udfordring at arbejde med science, fordi det er et fremmed begreb, som mange ikke kan relatere sig til.

Det lyder svært – men faktisk er det ret let at gå til!  At det er let, vil lektor på Københavns Professionshøjskole, Karen Bollingbjerg, demonstrere på fyraftensmødet hos Gentofte Børnevenner. Hun vil vise,  hvordan du kan arbejde kvalificeret med science med kompetencer, du allerede har.

Fyraftensmødet vil bestå et kort oplæg om sciencepædagogik. Dernæst kommer tre workshops, hvor teorien kan afprøves i praksis:
  • VANDWORKSHOP: Vi arbejder med flyde og synkeforsøg. Bliv overrasket over, at det du tror vil ske ikke altid er det, der sker!
  • ROBOTWORKSHOP: Vi arbejder med teknologi, ledninger, batterier, tandbørster og tusser. Teknologi er ikke kun for nørder!
  • KØKKEN-KEMI-WORKSHOP: Udforsk helt almindelige ingredienser til madlavning som gær, kartoffelmel, bagepulver og eddike i en ny sammenhæng!
DATO & TID:  25. februar 2020 kl. 17.15-20.00
PRIS: 80 kr. inkl. moms og en sandwich
TILMELDING: Senest d. 5. februar (Maks. 6 billetter pr. institution)
STED: Gentofte Børnevenner, Smakkegårdsvej 71
Vi sender en faktura efter tilmeldingsfristen.
OBS! Ved tilmelding til fyraftensmødet forpligter hver deltagende institution sig til at deltage i et formiddagsarrangement i april. Her skal 2 pædagoger + en lille gruppe børn pr. institution demonstrere et science-forsøg for de andre grupper, som de har eksperimenteret med siden fyraftensmødet. Det kan enten være et af forsøgene fra dette møde ELLER et forsøg, som I selv har fundet på sammen med børnene.