,

Vi holder årskonference 15. april!

Gentofte Børnevenner inviterer til årskonference for alle ledere, ansatte og bestyrelsesmedlemmer i vores medlemsinstitutioner. Vi har planlagt en dag med fokus på trivsel, den professionelle omsorg og meningsskabelse i arbejdet. Vi slutter festligt af med 3 retters middag og livemusik. Vi glæder os til at se jer!

Dagsprogrammet kl. 13 – 18.30 byder på 3 spændende oplæg:

MAIKEN JUUL holder et oplæg om at styrke motivation, trivsel, kommunikation og personlig udvikling ved hjælp af redskaber til tankestyring. Maiken er cand. scient i human ernæring, foredragsholder og forfatter til bogen ”Styr på tankerne”

DITTE WINTHER-LINDQVIST kommer med et oplæg om professionel omsorg i dagtilbud. Er der behov for at reformulere den
professionelle omsorg på 0-6 års-området? Ditte er UNESCO Chair, lektor i udviklingspsykologi ved DPU og forsker i leg og omsorg i dagtilbud.

SVERRI HAMMER holder et oplæg om meningsskabelse og giver en introduktion til det Weickske-univers med brug af Wulffmorgenthaler, Rasmus Klump m.m. Sverri er lektor i strategi, organisation og ledelse på DTU, partner i Mobilize Strategy Consulting og medforfatter til bogen ”Meningsskabelse, organisering og ledelse.”

Aftenprogrammet kl. 18.30-02
Inden middagen nydes der et glas bobler til smooth loungemusik ved saxofonist Jakob
Elvstrøm. Derefter er der 3-retters middag, drinks, livemusik og natmad.

PRIS: 695 kr. (dag + Aften) og 395 kr (Kun dag/aften) ex. moms

Tilmelding senest 1. marts til lederen i den institution, du er tilknyttet.