Bliv medlem og støt vores arbejde

Med et personligt medlemskab styrker du vores stemme, så vi med overbevisning kan tale vores medlemsinstitutioners sag.  Jo flere medlemmer vi er, jo bedre bliver vi hørt. Er du interesseret i at melde din institution ind, så læs om mulighederne for det her 

Vores kerneopgave

Vi ser det som vores kerneopgave at være med til at sikre at børn, støttekrævende personer og voksne har gode, trygge rammer i Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner. Det gælder både for institutionen som dagligt pasningssted, botilbud og som arbejdsplads.

Hvad koster det?

  • Et personligt medlemskab koster 150 kr./år
  • Et familie-medlemskab koster 200 kr./år
  • Et støtte-medlemskab koster 50 kr./år – men giver ikke adgang til at deltage i medlemsaktiviteterne

Der er to måder at melde sig ind på:

  1. Brug mobilepay – enten på 70458 eller via linket her på siden – husk at skrive dit fulde navn, adresse og mailadresse, så vi kan sende dig nyheder fra foreningen. Hvis der ikke er plads på linjen kan du sende en mail med de supplerende oplysninger til organisationskonsulent Annemarie Elvstrøm Vieth
  2. Eller begynd med at skrive en mail til organisationskonsulent Annemarie Elvstrøm Vieth, som så vil sende dig Gentofte Børnevenners konto-oplysninger, hvorpå du kan indbetale kontingentet. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og mailadresse, samt om det er personligt- eller familie-medlemskab, der ønskes.

OBS! Der går typisk omkring en måned, inden du får tilsendt dit medlemsnr. Dette fordi vi månedligt modtager en liste over nye indbetalinger fra vores regnskabsansvarlige, hvorefter vi registrerer dit medlemskab. Dette står dog ikke i vejen for, at du kan begynde at deltage i vores medlemsaktiviteter.

Nyheder og persondata

Som medlem vil du blive løbende orienteret om foreningens nyheder, tilbud og arrangementer pr. mail. Vi passer godt på dine personlige oplysninger og lever op til den gældende lovgivning på området. Du kan finde vores persondatapolitik her.

Vil du melde dig ud eller har du fået ny adresse?

Vil du melde dig ud eller har du fået ny adresse, så skriv en mail til organisationskonsulent Annemarie Elvstrøm Vieth