Bliv medlem og støt vores arbejde

Med et medlemskab støtter du vores arbejde med at skabe de bedste og tryggeste rammer for børn og støttekrævende personer i Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner.

  • Et personligt medlemskab koster 150 kr./år
    Et familiemedlemskab koster 200 kr./år
  • Et støttemedlemskab koster 50 kr./år – men giver ikke adgang til at deltage i medlemsaktiviteterne.

Der er to måder at melde sig ind på:

  1. Brug mobilepay – enten på 70458 eller via linket her på siden – husk at skrive dit fulde navn, adresse og mailadresse, så vi kan sende dig nyheder fra foreningen. Hvis der ikke er plads på linjen kan du sende en mail med de supplerende oplysninger.
  2. Eller du kan sende en mail til organisationskonsulent Annemarie Elvstrøm Vieth, som så vil sende dig Gentofte Børnevenners konto-oplysninger, hvorpå du kan indbetale kontingentet. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og mailadresse, samt om det er personligt eller familiemedlemskab, der ønskes.

OBS! Der går typisk omkring en måned, inden du får tilsendt dit medlemsnr. Dette fordi vi månedligt modtager en liste over nye indbetalinger fra vores regnskabsansvarlige, hvorefter vi registrerer dit medlemskab. Dette står dog ikke i vejen for, at du kan begynde at deltage i vores medlemsaktiviteter.

Som medlem vil du blive løbende orienteret om foreningens nyheder, tilbud og arrangementer pr. mail. Vi passer godt på dine personlige oplysninger og lever op til den gældende lovgivning på området. Du kan finde vores persondatapolitik her.