Vi lukker alle aktiviteter til og med 13. april

Kære alle,

Gentofte Børnevenner og Vennernes Klub følger Statsministerens udmelding på pressemødet kl. 20.30 i går aftes og tager derfor følgende skridt:

Alle aktiviteter indstilles: Vi aflyser alle aktiviteter i vores institutioner og her på Smakkegårdsvej i foreløbigt 14 dage, dvs. frem til mandag d. 30. marts 2020. OBS! Forlænget til 13. april.

Dvs. lederuddannelse, Leg og bevægelse om søndagen, obligatorisk bestyrelseskursus, ledelsesforum, Dramaleg, Dance m.v. er aflyst.

Årskonferencen: Vi arbejder på at flytte Årskonferencen til efteråret, idet vi forventer at lovindgrebet, der forbyder at forsamle sig over 100 mennesker, vil træde i kraft inden for et par dage. I får selvfølgelig en udmelding om dette, så snart det er muligt.

Kontoret på Smakkegårdsvej er lukket: Alle medarbejdere i GBV er sendt hjem og arbejder hjemmefra foreløbigt de næste 14 dage. Vi kan derfor træffes på vores telefon samt mail:

Vi holder jer løbende orienteret via mail. Vi opfordrer jer til at dele informationen så meget som muligt. Vi opdaterer  naturligvis også vores hjemmeside løbende.

Chef for dagtilbud, Sanne Nielsen, har sendt følgende besked ud til alle ledere her til morgen:

Vi skriver til jer for at orientere jer om, at der lige nu afholdes møder i Kriseberedskabet på rådhuset. Endvidere afventer vi meldinger fra KL og fra Børne og undervisningsministeriet, for at kunne give jer yderligere konkret information og konkrete vejledninger. Vi holder jer hele tiden opdateret med den viden vi har.

 Lige nu arbejder vi på bl.a. at kunne give jer besked om:

  • Definition af hvilke familier, der har ret il nødpasning
  • Hvorvidt vi får hjemmel til at afvise børn i dagtilbud, som ikke har behov for nødpasning
  • Hvilke principper skal vi anvende til at fordele børn som har behov for nødpasning

Vi arbejder fokuseret på at give svar på så mange at de spørgsmål, der opstår i en situation, som den vi står i nu. Vi beder jer om at have forståelse for, at ikke kender svaret på det hele, og forsøger at prioritere vores ressourcer til de mest centrale opgaver i disse timer. Det betyder også, at vi som udgangspunkt ikke kan svarer på konkrete/lokale spørgsmål lige nu. Hvis der er noget der er absolut akut for jer, så ring til Michael  (30571901) eller Mette Enevold (91168619).

En lille oplysning – vores besked tidligere i dag på BørneGenvej til alle forældre, er desværre ikke gået igennem. Et lille forslag – print og hæng op på institutionerne. Vi håber dog at BørneGenvej snart er oppe at køre igen.

Kommunen forventes løbende at sende orienteringer ud, som vi naturligvis sender videre til jer, så snart vi modtager dem.

Hvis der er spørgsmål af nogen art, er I som altid velkomne til at kontakte os.

PAS GODT PÅ HINANDEN!

På vegne af Sekretariatet og Hovedbestyrelsen