Husk dette skilt på døren

Fra nu af skal forældre og andre besøgende over 12 år i daginstitutioner og skoler bære mundbind. Dette er gældende fra d. 8. februar. Henstillingen er stadig at aflevering og afhentning sker udendørs (og der kan stadigt opfordres til at forældre anvender mundbind udendørs), men har I brug for at forældrene og andre besøgende kommer indendørs skal der anvendes mundbind.

Så I skal huske at skilte for at undgå en bøde

Det betyder, at I tydeligt indendørs skal opsætte informationsmateriale om kravet om at bruge mundbind og om mulighed for bortvisning ved manglende overholdelse af kravet. Der fremgår endvidere, at hvis dagtilbud ikke sørger for at opsætte informationsmaterialet, kan institutionen blive straffet med bøde.

I må afvise besøgende uden mundbind

Dagtilbud, grundskoler og SFO, fritidshjem, klubtilbud mv. skal sikre, at besøgende overholder kravet om at bruge mundbind eller visir. Endvidere hedder det at, hvis dagtilbud ikke sikrer, at der bliver båret mundbind eller visir efter reglerne, kan institutionen blive straffet med bøde. Læs mere om reglerne og også undtagelserne HER