Vi har fået nye naboer

Den 1. marts 2019 åbnede en ny kiropraktor klinik, ved navn Heartfull Health, på Smakkegårdsvej i Gentofte

Heartfull Health er skabt af de 2 kiropraktorer Lisbeth Isbrandt og Majbrit Andersen, ud fra en drøm om at kunne tilbyde holistisk og nærværende behandling, hvor der er tid til den enkelte.

”Der bliver efterhåndende sparet på alle fronter i vores samfund. Vi vil tilbage til kernen. Til det har vi brug for mere tid – tid til nærvær, tid til spørgsmål, tid til at reagere, tid til DIG,” siger de.

“Det røde hus på Smakkegårdsvej var ved første øjekast det perfekte sted for os. Det indgyder den varme og ro som vi drømte om.”

De behandler alle aldre, men har en særlig kærlighed for børnene. En velfungerende krop og dermed også nervesystem giver børn, uanset alder, de bedste forudsætninger for en optimal udvikling.

Ønsket er at kunne hjælpe børn og familier tidligt i livet. Dette går godt i tråd med samarbejdet med Gentofte Børnevenner og Paula Martinez fra Ludika -Center For Udvikling, der også holder til på Smakkegårdsvej 71.

Hos Heartfull Health finder man på nuværende tidspunkt, udover de 2 kiropraktorer Lisbeth Isbrandt og Majbrit Andersen, også Karen Ring som tilbyder zoneterapi og Laura Juul, der tilbyder Gaven i Maven.

Læs mere om klinikken, hvem de er og hvad der tilbydes på www.heartfull.health