Nøøj hvor er han dygtig til cykeltricks!

200 børn fra 9 forskellige af Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner var d. 8. maj i Bellevue teatret for at se ”Cykelmyggen Egon” sammen. I over en time sad de 3-6årige børn musestille med vidt åbne munde i beundring over de seje cykeltricks, akrobatik, dans og spænding, som forestillingen bød på.

Inden forestillingen havde alle børnene fået udleveret aktivitetsposer af Gentofte Børnevenner, så de både i institutionen og også derhjemme kunne forberede sig på oplevelsen. Aktiviteterne i posen gik bl.a. i dybden med forestillingens insekter, bød på en motorikdans til musikken fra forestillingen og et teater-sæt, hvor de sociale kompetencer, der kræves for at gå i teatret, også kunne øves hjemmefra. Grøn Guide Karen Stevnbak Andersen og motorikekspert Paula Martinez har bidraget til indholdet i posen. Læs mere om indholdet HER.

Efter forestillingen fik Gentofte Børnevenners børn lov til at møde cykelmyggen. Det var meget spændende for børnene at få lov til at spørge cykelmyggen, hvordan han er blevet så dygtig. Cykelmyggen fortalte, at han har øvet og øvet sig, siden han var 9 år gammel. Han viste børnene, hvordan man kan begynde lige så forsigtigt at øve sig på cykeltricks. Han fortalte også, at han kun drikker vand og spiser grønsager, og at det er vigtigt at nyde livet og sige mere ja end nej! Og med de gode ord marcherede alle børnene ud af teatret med krop og sjæl fyldt af gode oplevelser og inspiration.