,

Så er Alliance+ i gang med kost og med spand

Søndag den 1. november påbegyndes den nye aftale om rengøring og vinduespolering for dagtilbud og skoler i Gentofte Kommune. Alliance+ har i weekenden været rundt og rigget udstyr til, så det er klart til 1. rengøringsdag søndag eller mandag.

Gentofte Ejendomme beder om, at man husker at sørge for, at overflader er ryddede, da INSTA800 standarden for en effektiv rengøring ellers ikke kan opnås. Med det menes rydning af skriveborde, vindueskarme og gulvarealer. Man skal ligeledes sørge for, at man i skolen eller dagtilbuddet har en rutine for at skifte ml. at sætte stolene op på bordene den ene dag og sætte dem ud af lokalet den anden for at sikre grundig rengøring af begge områder. Det er institutionens ansvar at flytte rundt på inventar, der ikke er på hjul. Der er endnu ikke en plan for, hvordan det håndteres, hvis et lokale ikke er ryddet, men Gentofte Ejendomme arbejder på sagen.

Covid-19 rengøring vil fra på mandag overtages af Alliance+, på de institutioner der i dag har eksterne leverandør til at udføre denne ydelse.  Institutioner der i dag selv udfører Covid-19 rengøring, fortsætter uændret.